eAlarm – nadzorovana povezava alarmne centrale in varnostno-nadzornega centra

V letih 1990, ko so se pojavile prve širokopasovne povezave v internet, smo zaznali potencial, komunikacije alarmnih central preko interneta. Razvili smo svoj lasten modul, ki je s simulacijo analogne linije sprejel ContactID dogodek, ter ga kriptiranega (AES256) poslal preko ethernet-internet povezave v varnostno-nadzorni center.
Rešitev se nadgrajuje in dopolnjuje še danes. eAlarm sprejemnik podpira poleg eAlarm modulov, ki so plod lastnega razvoja, tudi druge module iz našega programa.

Najbolj prodajana rešitev na Slovenskem trgu že preko 15 let

Kvalitetna in stabilna rešitev, ter dobra tehnična podpora, daje kupcem zagotovilo, da bo sistem deloval in da se vedno lahko obrnejo na tehnično podporo, ki bo v najkrajšem času postregla z kvalitetnim odgovorom. Programksa oprema je razvita z največ možnimi zaščitami in kripcijami. Več nivojska kontrola delovanja in javljanje detaljnih dogodkov.

Najbolj prodajani modul SPG-1022

Modul je v celoti podprt v sprejemniku eAlarm. Prenaša ContactID dogodke, ima 2 digitalna vhoda za priklop požarne centrale in ima ustreza vsem EN standardom. Tudi EN54, za prenos požarnih signalov. Podpira kripcijo AES, in se ga programira preko WEB vmesnika. Ne potrebuje se posebnega programa ali vmesnika. Prenaša do 99 particij. Dobavljiv je z Ethernet povezavo ali z Ethernet + GPRS povezavo.

eAlarm-122 – lasten razvoj

Modul z največ zaščitami proti sabotaži. Omogoča prenos preko Ethernet povezave. Test na 1 sekundo. Kripcija AES256. Mehanska zaščita proti lokalnem programiranju. Prenos do 16 sprejemnikov. 2 digitalna vhod in 2 digitalna relejska izhoda. Izhoda je možno krmiliti iz eAlarm sprejemnika (vklop luči, odpiranje zapornice…)