Rešitve Workswell

MEDICAS

SPREMLJANJE TELESNE TEMPERATURE MIMOIDOČIH NA VHODIH V PODJETJA

Workswell MEDICAS  je samostojna kombinirana termalna in klasična kamera namenjena za merjenje telesne temperature ljudi. Resolucija termalne kamere je 640×512 px, temperaturna občutljivost je 0,3 °C (0.54 °F). Vsebuje dve kameri, računalnik in vspo potrebno programsko opremo za zaznavanje telesne temperature. Operater potrebuje le računalniki monitor, na katerem se spremlja mimoidoče.

Workswell MEDICAS se nenehno kalibrira s pomočjo toplotnega “etalona”, imenovanega “black-body”.  Black body je izvor konstantne radiacije toplote, s čimer kalibriramo kamero.  Deluje v realnem času in zaznava več oseb hkrati. Za jasno detekcijo previsoke telesne temperature sistem omogoča določitev dveh temperaturnih mej. Naprimer 37 in 38 stopinj. Pri takih nastavitvah, bo kamera vse mimoidoče, ki imajo temperatuo pod 37 stopinj obarvala sivo, oziroma ne bo vidnih obarvanih območij. Med 37 in 38 stopinj, bodo obarvani deli telesa rumeno. Če bo prišlo več ljudi z temperaturo med 37 in 38 stiopinj, se bodo obarvali vsi deli teles z rumeno. Če se pojavi na sliki kjerkoli na katerem koli telesu temperatura višja od 38 stopinj, se tisti del telesa obarva rdeče. Na ta način se izredno hitro prepozna potencialne mimoidoče, ki imajo začetke vročine ali pa imajo vročino že čez mejo. Obe mejni vrednosti je možno nastavljati.

USTREZA STANDARDOM IEC AND ISO

Kamera ustreza standardom ISO/TR 13154:2017,

ustrza zahtevam IEC in sledi WHO in

FDA navodilom za merjenje telesne temperature.

Skladnost z GDPR

Analiza zunanje telesne temperature v realnem času brez shranjevanja meritev.

Skrbnik lahko nastavi snemanje slik ali videa, če je to potrebno.

Snemanje se vrši na notranjo SSD spominsko enoto 256Gb ali dodatno SD kartico.

NEOMEJENO ŠTEVILO HKRATNIH MIMOIDOČIH OSEB

Zaznavanje temperature v realnem času brez zanika na razdalji od 3 do 12 metrov.

Zaznava in izmeri temperaturo na 327 680 točkah z največjo možno natančnostjo.

BREZKONTAKTNO MERJENJE TELESNE TEMPERATURE

Termalna kamera Workswell Medicas omogoča merjenje temperature na koži, kar je efektivno pri zaznavanju okužb z virusi. Povprečna telesna temperatura zdravega človeka je med 35.8°C to 37°C. Višja temperatura lahko pomeni, da se obrambni in imunski sistem borita z infekcijo.