Celovite rešitve na področju tehničnega varovanja

Gradite objekt? Prenavljate varnostno infrastrukturo? Razmišljate o združevanju varnosti in IT-ja? Vaš varnostni sistem ne služi vašim željam?

Varnostni sistemi so v zadnjih letih doživeli pravi tehnološki razcvet. Proizvajalci postajajo dovzetni za želje uporabnikov in zato omogočajo vrsto možnosti, ki uporabnikom olajšajo vsakdanjik in povečajo učinkovitost varnosti.

Videonadzorni sistemi kot na primer Avigilon, postajajo nepogrešljiva pomoč pri analizi proti-vlomnih in proti-požarnih alarmov. V povezavi s sistemi kontrole pristopa ter kontrole delovnega časa videonadzorni sistemi hranijo posnetke, ki služijo kot dodaten nadzor in dokaz, da je imela določena oseba dovoljenje za prehod.

Vsi ti sistemi pa so precej pasivni, če se jih ne vključi v celovito rešitev, ki prinese željene rezultate. Največkrat se te rezultate meri v direktnih finančnih koristih (ang. Return of investment ROI). Prinesejo pa tudi pomembne dolgoročne, posredne finančne učinke. Te učinke je težje meriti, jih je pa vseeno smiselno ovrednotiti in s tem upravičiti naložbo v varnostni sistem.

Za več pojasnil pišite na info@hsi.si.

Zakaj HSI?

Dolgoletne izkušnje na trgu nas postavljajo na najvišjo raven znanja na področju IP-varnostnih rešitev. Na trgu smo več kot 10 let,  zaupajo nam številne stranke.

0 +
strank
0 +
izšolanih oseb
0 +
let na trgu
0 let
izkušenj in pridobivanja znanja

Zakaj smo mi drugačni?

  • Prisluhnemo stranki in se ji prilagodimo.
  • Imamo dolgoletne izkušnje z dejavnostjo varovanja, s tehničnim varovanjem.
  • Vključujemo različne proizvode v skupno rešitev.
  • Zaupa nam več kot 2000 strank.

hsi-distribucija