Smo inovativno in tehnološko usmerjeno podjetje s poudarkom na razvoju

Od ustanovitve podjejta pa vse do danes sledimo tehnološkim trendom in jih z uporabo praktičnega znanja združujemo v rešitve, ki na Slovenskem oziroma svetovnem trgu še ne obstajajo. Prisluhnemo tudi željam strank, te želje pa smiselno uvedemo v končni proizvod.

alarm-screens

ALARM – rešitev za spremljanje alarmnih dogodkov

Rešitev ALARM je na slovenskem trgu že dobro poznana in služi spremljanju alarmnih dogodkov v varnostno-nadzornih centrih. Zelo je uporabna tudi v drugih nadzornih centrih, kjer je zasedenost centra 24-urna, kajti s svojo enostavnostjo in širokim naborom modulov, omogoča nadzor dogodkov v proizvodnjah, IT-infrastrukturi in nadzor telemetrijskih dogodkov. Nadzorni center se tako avtomatizira in omogoči brez papirno delo.

Več o tem

Bitmap in Cover DVD layout

e-Alarm – najbolje prodajana rešitev na slovenskem trgu že več kot 15 let
Kakovostna in sodobna rešitev za nadzor povezave med alarmnimi centralami in varnostno-nadzornim centrom.

Več o tem

CRAS247

CRAS – rešitev za nadzor omrežnih varnostnih sistemov – IP
Priljubljenost video nadzornih sistemov IP je vse večja. Žal pa so ti sistemi prej ali slej prepuščeni sami sebi in se jih uporabi, le ko pride do incidenta. V veliko primerih ti sistemi niso ustrezno vzdrževani, zato smo razvili rešitev, ki to za vas opravlja 24 ur na dan. Ko se zgodi, da kamera ne deluje več, ali da snemalnik ne opravlja svojega dela, ste o tem obveščeni po elektronski pošti.

Več o tem

Logo-Barvni

ČUVAJ.SI – rešitev za varovanje vašega doma ali vikenda
Bodite obveščeni, kjer koli že ste, o tem kaj se dogaja v vaši hiši, vikendu ali drugem objektu. Sistem je popolnoma brezžičen in za prenos podatkov uporablja mobilno omrežje. Prenos je zavarovan z VPN – povezavo, kar daje najvišjo raven varnosti.

Več o tem

LPR-drawing

LPR multilane – prepoznava registrskih tablic
Prepoznava registrskih tablic vseh držav Evropske unije in večine drugih držav. Prepoznava se uporablja za pristopno kontrolo, pa tudi za nadzor cest, prekrškarjev, hitrosti in ukradenih vozil.

Več o tem