Smo inovativno in tehnološko usmerjeno podjetje s poudarkom na razvoju

Od ustanovitve podjejta pa vse do danes sledimo tehnološkim trendom in jih z uporabo praktičnega znanja združujemo v rešitve, ki na Slovenskem oziroma svetovnem trgu še ne obstajajo. Prisluhnemo tudi željam strank, te želje pa smiselno uvedemo v končni proizvod.

ALARM – rešitev za spremljanje alarmnih dogodkov

Rešitev ALARM je na slovenskem trgu že dobro poznana in služi spremljanju alarmnih dogodkov v varnostno-nadzornih centrih. Zelo je uporabna tudi v drugih nadzornih centrih, kjer je zasedenost centra 24-urna, kajti s svojo enostavnostjo in širokim naborom modulov, omogoča nadzor dogodkov v proizvodnjah, IT-infrastrukturi in nadzor telemetrijskih dogodkov. Nadzorni center se tako avtomatizira in omogoči brez papirno delo.

Več o tem

e-Alarm – najbolje prodajana rešitev na slovenskem trgu že več kot 15 let
Kakovostna in sodobna rešitev za nadzor povezave med alarmnimi centralami in varnostno-nadzornim centrom.

Več o tem

CRAS – rešitev za nadzor omrežnih varnostnih sistemov – IP
Priljubljenost video nadzornih sistemov IP je vse večja. Žal pa so ti sistemi prej ali slej prepuščeni sami sebi in se jih uporabi, le ko pride do incidenta. V veliko primerih ti sistemi niso ustrezno vzdrževani, zato smo razvili rešitev, ki to za vas opravlja 24 ur na dan. Ko se zgodi, da kamera ne deluje več, ali da snemalnik ne opravlja svojega dela, ste o tem obveščeni po elektronski pošti.

Več o tem

ČUVAJ.SI – rešitev za varovanje vašega doma ali vikenda
Bodite obveščeni, kjer koli že ste, o tem kaj se dogaja v vaši hiši, vikendu ali drugem objektu. Sistem je popolnoma brezžičen in za prenos podatkov uporablja mobilno omrežje. Prenos je zavarovan z VPN – povezavo, kar daje najvišjo raven varnosti.

Več o tem

ALARM – PSIM – rešitev za centralizirano upravljanje varnostnih sistemov

Rešitev ALARM-PSIM  je nadgradnja že dobro poznane rešitve ALARM, ki poleg spremljanja alarmnih dogodkov omogoča tudi povezavo drugih varnostnih sistemov kot naprimer videonadzor, pristopna kontrola, domofonski sistemi, sistem prepoznave registrskih tablic…

Operater dobi v enotnem uporabniškem vmesniku na enostaven in intuitiven način pregled nad objekti in tehničnimi sistemi ter tako najhitreje in pravilno reagira ob določenih dogodkih. Rešitev je še posebno primerna za objekte kritične infrastrukture, kajti zahteve so zelo visoke predvsem po hitrosti in razpoložljivosti. Rešitev je skladna z veljavnimi Slovenskimi standardi za področje VNC (varnostno nadzornih centrov).

Več o tem

CAPTIS – prepoznava registrskih tablic

Sistemi prepoznave registrskih tablic so že poznani na tržišču. Menimo, da je za tovrstne rešitve še dovolj prostora. Naše rešitve CAPTIS rešujejo konkretne težave na področju logistike, nadzora cest, nadzora in upravljanja parkirišč. Večkrat se srečamo z rešitvijo, ki ima vse željene funkcije le kakšna malenkost ji manjka. Naše vodilo je zadovoljna stranka, zato se z vsemi željami in potrebami stranki prilagodimo maksimalno za optimalen strošek.

Zavedamo se da je le prava rešitev tista, ki dejansko težavo rešuje, ne pa delno rešuje.

Več o tem