05 Dec 2014

Avigilon z najmanjšo HD Micro Dome kamero

Diskretna in zmogljiva 1 megapiksel (MP) in 2 MP HD Micro Dome kamera poenostavi prehod iz analognega v digitalni svet video nadzornih sistemov tako za domačo kot poslovno in uporabo.

Trgovine, hoteli, pisarne in restavracije največkrat povprašujejo po diskretnih kamerah, ki bi zagotavljale sliko v visoki HD ločljivosti (1920×1080). Do danes so morali izbirati ali bodo imeli diskretne kamere ali pa kamere v visoki HD ločljivosti. Z novo Avigilon HD Micro Dome kamero imate oboje za ceno, ki omogoča ugoden prehod iz analognih kamer na digitalne kamere.
AVIGILON-HD-Micro-Dome-s-pametnim-kablom

Kamero v velikosti golf žogice omogoča patentiran »pametni kabel« v katerem se nahaja inteligenca kamere. Kamera skupaj s pametnim kablom tehta zgolj 70g.

Avigilon HD Micro Dome kamera ima vidni kot 86 stopinj in lahko prikazuje 30 slik/sekundo. Ohišje, ki ustreza standardu IP66 nam omogoča, da lahko kamero namestimo tako zunaj kot v notranjih prostorih. Kamera snema v H.264 formatu in je ONVIF kompatibilna ter omogoča PoE napajanje.

Za uporabo vseh funkcij kamere priporočamo uporabo Avigilon Control Center Server 5.0 snemalni program.

Za ogled testnega posnetka kliknite na: Avigilon HD Micro Dome posnetek

Za ogled posnetka si je potrebno predhodno namestiti program: Avigilon Control Center Player 5.0

 

Avigilon je eno izmed najhitreje rastočih podjetij na trgu video nadzornih sistemov. Eden izmed glavnih razlogov za hitro rast je (poleg same kvalitete Made in Canada) tudi dejstvo, da je eden redkih proizvajalcev, ki izdeluje tako »hardware« (kamere, vmesniki) kot »software« (program za snemanje VMS – Video Managment Software). Na ta način Avigilon dosega maksimalno kompatibilnost opreme, posledično pa tudi odpade običajna situacija, ko za nedelovanje opreme proizvajalec kamere »krivi« proizvajalca softwarea in obratno.


Povezava na proizvajalčevo stran